De nieuwe website is exact geworden zoals ik wil

“GraphicGenie en ik hebben dezelfde manier van werken: snel, adequaat en met korte lijnen,” aldus Jan de Bruyn. Jan is advocaat en sinds 2004 eigenaar van Advocatenkantoor De Bruyn in Lochem. Na ruim 10 jaar voldeed zijn website niet meer en moest er een nieuwe website komen. In januari 2015 komt Jan via via bij GraphicGenie terecht. Een maand later staat zijn nieuwe website online. “De website is precies geworden zoals ik wil: overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.”

Professionele uitstraling en online vindbaarheid

Jan de Bruyn is gespecialiseerd in arbeidsrecht, sociaal zekerheidsrecht en algemeen verbintenissenrecht. Hij is open en laagdrempelig naar zijn cliënten. Daarom moet zijn website ook zo zijn; snel, duidelijk, persoonlijk en open. Jan: “Ik heb bij de jongens van GraphicGenie mijn wensen neergelegd: een goede website met een professionele uitstraling, die helder is, zonder lappen tekst en vooral gebruiksvriendelijk. Daarnaast wilde ik ook dat mijn website beter wordt opgepikt door zoekmachines.” Dat is allemaal gelukt.

“Ik ga niet zelf lopen prutsen”

Advocatenkantoor De Bruyn heeft bij GraphicGenie een website, het onderhoud van de website en de hosting afgenomen. Het was een bewuste keuze om het beheer en het plaatsen van teksten uit handen te geven. Jan: “Ik kan zelf wel teksten plaatsen. Maar omdat ze niet duur zijn en veel meer kennis hebben, besteed ik dit liever uit zodat ik mijn tijd aan mijn dossiers kan besteden.” Jan schrijft zelf zijn teksten en stuurt ze vervolgens op naar GraphicGenie. Jan: “Teksten, aanpassingen en landingspagina’s, ik stuur alles op. En binnen korte tijd staat alles op de website. Daar houd ik van.”

“In 1 keer raak!”

Jan heeft globaal een opzet voor de website in een Word-document gemaakt. Daarmee is GraphicGenie aan de slag gegaan. Jan: “Bobby van GraphicGenie heeft met mijn document een eerste opzet gemaakt. Het was in 1 keer precies wat ik wilde. “Ik vind het bijzonder dat hij zonder al te veel informatie begrijpt wat ik nodig heb. Bobby leverde direct een goed ontwerp aan.” Na goedkeuring van het ontwerp en wat kleine aanpassingen is GraphicGenie gaan bouwen.

Reacties op de website

Jan is hartstikke tevreden met zijn website. Binnen een maand stond de nieuwe website online. Jan: “Ik ben blij met het eindresultaat en met de manier waarop mijn nieuwe website tot stand is gekomen. Snel, efficiënt, korte lijnen en iedereen denkt goed met je mee.” De reacties op zijn website zijn positief. Al meerdere keren heeft Jan, ongevraagd, te horen gekregen dat hij een heldere, toegankelijke en laagdrempelige website heeft. Steeds meer mensen weten zijn website te vinden via Google. Mede hierdoor heeft Jan een aantal nieuwe cliënten kunnen verwelkomen.

Mocht u hulp nodig hebben bij het ontwikkelen van uw website? Neemt u dan contact met ons op