Website All-in

Content is King

€1299,-

+ €16,95 p/m voor Managed WordPress Hosting

Het Website All-in pakket houdt in dat wij (bijna) alles voor je uit handen nemen. Je krijgt een volledige website, inclusief SEO teksten, zoekwoorden onderzoek, foto’s en een Google Mijn Bedrijf pagina. Zo weet je zeker dat je website een goede start maakt om te scoren binnen Google en gevonden te worden door potentiële klanten. (richtlijnen van google). 

Dit krijg je bij Website All-in

SEO teksten

Content is King! De tekst van je website is eigenlijk het meest belangrijke onderdeel. Op basis van (o.a.) je tekst, beoordelen zoekmachines je website. Is de tekst uniek, is deze relevant voor de zoekopdracht van de bezoeker, is deze goed te lezen etc.. Het is dus heel belangrijk dat deze goed wordt geschreven. In het Website All-in pakket zitten 1600 worden, welke verdeeld kunnen worden over een aantal pagina's, in de meeste gevallen is dat 4 pagina's van 400 woorden.

Zoekwoorden onderzoek

Voordat we aan de slag gaan met de tekst voor een pagina wordt er een zoekwoorden onderzoek gedaan, zo weten we precies op welke woorden je goed gevonden kunt worden.

Foto's

Stockfoto's via Unsplash. Wij zoeken foto's voor je uit die passen bij jouw website en doelgroep. Heb je zelf ideeën of misschien foto's, ook deze kun je uiteraard bij ons aanleveren zodat we deze kunnen verwerken.

Google Mijn Bedrijf

Aanmelden en inrichten van jouw Google Mijn Bedrijf pagina. Hierdoor weet Google waar je zit en welke diensten je aanbiedt; zo word je ook lokaal goed gevonden. Wij richten dit volledig voor je in zodat klanten je ook via deze weg goed kunnen vinden

Website SEO check

Is de website klaar voor lancering? Dan checken we deze nog 1x van top tot teen. Zijn alle links correct, heeft de content de juiste structuur, kunnen bezoekers contact opnemen etc… Is alles goed ingesteld en geplaatst? Dan melden we je website aan bij Google, zodat deze zo snel mogelijk wordt opgenomen in de zoekresultaten.

wordpress-website-laten-maken

Wil je ook een All-in website laten maken?

Heb je zelf teksten en foto’s? We kunnen ook alleen een website voor je ontwikkelen. 

contact-graphicgenie-bobby

Wat we voor jou kunnen doen?

Dat zoeken we graag samen uit. Geef je ons een belletje?
Mailen kan natuurlijk ook.

Bobby van der Wijst
Eigenaar/Vormgever