Vertrouw op wat onze klanten zeggen

Onze klanten zijn een beetje onze vrienden. We zorgen goed voor ze. We maken niet alleen je website of logo maar regelen ook je hosting en onderhoud. En we zijn altijd bereikbaar voor vragen. Zo hoort dat, vinden wij.

Google reviews

Anja te Beek
13:58 12 Feb 22
Bobby heeft voor ons een nieuw logo ontworpen voor ons hotel in Duitsland. Super snelle service en geen aanpassing was teveel. Erg blij met dit bedrijf en het mooie logo. Echt een aanrader!
Mark Bakkum
14:41 14 Apr 21
Super fijn bedrijf met een zeer deskundige aanpak. Ze weten echt waar ze over praten en zijn zeer oplossingsgericht. Het is vaak een heel lang traject en ze hebben het van A tot Z zeer goed begeleid. Korte lijnen en dus communicatief snel schakelen.Heel tevreden en een echte aanbeveling.Binnenlandse zakenAlkmaar
Diny van Schepen
14:29 21 Aug 20
Wat een fantastische partner is GraphicGenie! Ik werk al een aantal jaren met ze samen en ben ontzettend blij dat ze ook nu weer mijn website hebben vernieuwd en een extra website voor mij hebben gebouwd. De expertise, goede kwaliteit en soepele samenwerking maken zo'n klus tot feestje met een resultaat waar ik trots op ben.
Jeroen Koning
08:52 15 May 20
Erg tevreden over de goede en snelle service die wordt geboden.
manon aué
09:55 05 Mar 20
Heel tevreden over alle hulp van de mannen bij GraphicGenie!Het is helemaal geworden wat ik in mijn hoofd had. Bobby heeft met oeverloos geduld deze digibeet geholpen bij het vormgeven van mijn nieuwe website. Als beginneling met WordPress heeft hij mij een en ander uitgelegd zodat ik ook zelf wat kan werken aan de site. Ze zijn heel toegankelijk en bereikbaar om nog e.a. aan te passen. Aanrader!Dank mannen!Gooisch Grut Geboortezorg Alkmaar
contact-graphicgenie-bobby

Wat we voor jou kunnen doen?

Dat zoeken we graag samen uit. Geef je ons een belletje?
Mailen kan natuurlijk ook.

Bobby van der Wijst
Eigenaar/Vormgever