Wat kost een webshop

Bij GraphicGenie een webshop laten maken kost €799,- en €14,95 p/m.
Voor dit bedrag leveren wij een complete webshop, inclusief gebruiksvriendelijk CMS, de meest gebruikte betaalmodules en managed hosting. Tevens zetten wij de eerste producten alvast online, zodat u snel aan de slag kunt! Wij zorgen ervoor dat de webshop volledig is geoptimaliseerd voor de grote zoekmachines. Zo wordt uw webshop dus altijd goed gevonden.

Wat krijgt u allemaal

Webshop werkwijze

Na eerste kennismaking (via telefoon of e-mail), vragen we u een korte vragenlijst in te vullen. Hierin kunt u uw wensen en verwachtingen kenbaar maken. We vragen naar uw ideeën over de content, uw huisstijl, de uitstraling en naar diverse andere punten. Aan de hand van deze vragenlijst en eventuele aanvullende vragen, gaan we aan de slag met uw website.

Wat zijn de stappen

Responsive webshop laten maken

Alle webshops van GraphicGenie zijn responsive. Het maakt hierbij niet uit of het een eenvoudige website van 2 pagina’s is, of een webshop met 1000 producten, het design past zich op ieder apparaat aan. Het voordeel van een responsive webshop is dat op ieder apparaat de webshop herkenbaar blijft. Een responsive webshop laten maken bij GraphicGenie betekent dus dat de shop er op elk apparaat goed uit ziet.

iDEAL webshop

Uw website wordt standaard voorzien van een iDEAL module. Zo kunnen uw klanten veilig en gemakkelijk betalingen verrichten in uw webshop. De webshop is eventueel ook met extra betaalmodules, zoals BanContact/MisterCash, creditcard, PayPal en zelfs Bitcoin, uit te breiden.

Woocommerce webshop laten maken

Een Woocommerce webshop laten maken is een goede keuze. Dit opensource webshop systeem is een van de snelste op de markt. Naast dat het een gratis te gebruiken systeem is, is het ook nog eens heel erg gebruiksvriendelijk en uitgebreid. Mochten er gewenste opties niet beschikbaar zijn, is er een grote ontwikkel-community beschikbaar waardoor (meestal) voor een klein bedrag extra functionaliteit toe te voegen is.

Vindbaarheid webshop google

Een webshop gemaakt door GraphicGenie is optimaal ontwikkeld voor de vindbaarheid in Google. Alle teksten en programma-code plaatsen wij zo, dat Google dit goed lezen en indexeren kan. Tevens leggen we u uit hoe u toekomstige wijzigingen en toevoegingen zo goed mogelijk optimaliseert voor goede zoekresultaten.

Samen slimmer

Bij GraphicGenie geloven wij in het concept samen slimmer.

Kiest u er voor een webshop te laten maken bij ons, dan krijgt u gratis een uitgebreide cursus WordPresss met Woocommerce. Zo leert u hoe u gemakkelijk zelf uw webshop kunt onderhouden, nieuwe producten kunt plaatsen en foto’s of plaatjes kunt toevoegen. U leert de belangrijkste basisfuncties en wij geven graag antwoord op uw specifieke vragen. Aan het eind van de cursus krijgt u een handleiding en een certificaat. Mocht u er in de toekomst niet uitkomen, dan kunt u altijd bij ons terecht voor een korte uitleg of een opfris cursus. Maak kennis met WordPress en Woocommerce en laat ons uw webshop maken!

Overtuigd maar u wilt toch wat meer informatie, wij staan voor u klaar Neem contact op