Wat kost een website

Bij ons een website laten maken kost €499,- en €14,95 p/m.
Voor dit bedrag leveren wij een complete en professioneel vormgegeven website, inclusief gebruiksvriendelijk CMS en managed hosting. Wij zorgen ervoor dat de website volledig is geoptimaliseerd voor de grote zoekmachines, zodat uw website altijd goed wordt gevonden!

Wat krijgt u allemaal

Website werkwijze

Na eerste kennismaking (via telefoon of e-mail), vragen we u een korte vragenlijst in te vullen. Hierin kunt u wensen en verwachtingen kenbaar maken. We vragen naar uw ideeën en wensen over de content, huisstijl, uitstraling en diverse andere punten. Aan de hand van deze vragenlijst en eventuele aanvullende vragen, gaan we aan de slag met uw website.

Wat zijn de stappen

Responsive website laten maken

Alle websites van GraphicGenie zijn responsive. Het maakt hierbij niet uit of het een eenvoudige website van 2 pagina’s is, of een webshop met 1000 producten, het design past zich op ieder apparaat aan. Het voordeel van een responsive website is dat op ieder apparaat de website herkenbaar blijft. Een responsive website laten maken bij GraphicGenie betekent dus dat uw site er op elk apparaat goed uit ziet.

WordPress website laten maken

Wilt u een professionele website laten maken? Wij maken websites in het professionele CMS WordPress. De ontwerpers en webdesigners van GraphicGenie maken voor u een unieke website die perfect past bij uw huisstijl. WordPress, oorspronkelijk een blog, is uitgegroeid tot een uitgebreid content management systeem. Al jaren is het hét CMS van de wereld. Bijna een kwart van alle websites is gemaakt met behulp van WordPress.

Uitgebreide website statistieken

Wij maken gebruik van Google Analytics voor de statistieken van uw website. Google biedt deze dienst gratis aan en geeft u volledig inzicht in alle bezoeken van uw website. U kunt onder andere zien waar deze vandaan komen (via welke website, met welke zoekwoorden, etc..). Tevens biedt Google Analytics de mogelijkheid om uw (Adwords) advertentie-campagnes gedetailleerd te analyseren.

Vindbaarheid website google

Een website gemaakt door GraphicGenie is optimaal ontwikkeld voor de vindbaarheid in Google. Alle teksten en programma code plaatsen wij zo, dat Google dit goed lezen en indexeren kan. Tevens leggen we u uit hoe u toekomstige wijzigingen en toevoegingen zo goed mogelijk optimaliseert voor goede zoekresultaten.

Samen slimmer

Bij GraphicGenie geloven wij in het concept samen slimmer.

Kiest u er voor een website te laten maken bij ons, dan krijgt u gratis een uitgebreide cursus WordPress. Zo leert u hoe u gemakkelijk zelf uw website kunt onderhouden, nieuwe teksten kunt plaatsen en foto’s of plaatjes kunt toevoegen. U leert de belangrijkste basisfuncties en wij geven graag antwoord op uw specifieke vragen. Aan het eind van de cursus krijgt u een handleiding en een certificaat. Mocht u er in de toekomst niet uitkomen, dan kunt u altijd bij ons terecht voor een korte uitleg of een opfris cursus. Maak kennis met WordPress en laat ons uw website maken!

Overtuigd maar u wilt toch wat meer informatie, wij staan voor u klaar Neem contact op