Stap 1, Inventariseren van uw wensen

Tijdens stap 1 bekijken wij uw wensen. Dit kan via mail, telefonisch of in een persoonlijk gesprek. Wij vragen u onze vragenlijst in te vullen, waarin vragen te vinden zijn als: ‘Welke functies zou u willen hebben? Denk hierbij aan een fotoalbum, contactformulieren, nieuwsbrieven, etcetera.’ Ook vragen wij naar webshops die u aanspreken (of juist niet) om een zo duidelijk mogelijk beeld te krijgen van het webdesign dat u voor ogen heeft.

Stap 2, Opsturen materialen

Na inventariseren van uw wensen, vragen wij u de benodigde materialen op te sturen. Hieronder verstaan wij: het logo, lijst met producten en prijzen, product foto’s en, als deze reeds voor handen zijn, de teksten.

Stap 3, Eerste opzet webshop

Wij gaan aan de slag me de eerste opzet van de webshop. Als de opzet af is, ontvangt u van ons een link naar de testomgeving. Nog niet alles zal werken, maar u krijgt op deze manier wel een goed beeld van het uiteindelijke resultaat.

Stap 4, iDEAL aanvragen

Om betalingen via iDEAL en eventuele andere betaalopties mogelijk te maken, maken wij gebruik van Mollie. Mollie is één van de goedkoopste betaalproviders, welke naast iDEAL ook bijvoorbeeld creditcard, paypal en zelfs bitcoin betalingen voor u kan verwerken. U kunt zelf bij Mollie een account aanmaken en hier de gewenste betaalmethoden instellen.

Stap 5, Aanpassingen doorvoeren

U ziet nu voor het eerst de volledig werkende webshop en u krijgt de gelegenheid deze uitgebreid te testen. Dit is het moment om aan te geven of u aanpassingen en/of opmerkingen heeft. Deze nemen wij mee om tot een resultaat te komen waar u tevreden mee bent. 

Stap 6, Testen van uw webshop

Vlak voor de webshop online is en als deze reeds online is, checken wij de webshop op 50 punten om ervoor te zorgen dat alles goed werkt.

Stap 7, Oplevering van uw webshop

Na de testfase leveren we de webshop op en zetten we de webshop online zodat deze voor iedereen te benaderen is.

Stap 8, Evaluatie

Nadat de webshop online is ontvangt u van ons een evaluatieformulier.