Wij zijn GraphicGenie

een creatief webdesign & development bureau

GraphicGenie biedt bedrijven van elke omvang een betaalbare web-oplossing

Onze belangrijkste diensten zijn webdesign, webdevelopment, grafische vormgeving en webhosting-oplossingen. Wat uw wensen ook zijn, wij brengen ze tot leven met een professionele oplossing van hoge kwaliteit.

Bij GraphicGenie houden wij continu de ontwikkelingen op het gebied van grafische vormgeving en webdesign in de gaten. Mede door het gebruik van de nieuwste technieken, als door ons grote enthousiasme, kunnen wij u tijdig en binnen het afgesproken budget professionele producten en oplossingen bieden!

Bobby van der Wijst

Oprichter en vormgever

Ronald Gerssen

Oprichter en webdeveloper

Denice van Twuijver

Copywriter

Sabrina Handgraaf

Administratief medewerker

"Serieuze jongens met creatieve ideeen en goede overzichtelijke website met moderne extra’s. Wij krijgen regelmatig complimenten over onze website."

− Erik de Maijer, EDM Tandartsen

"Na maanden zelf zitten ploeteren om een website te maken, die moeilijk een hoge notering in de zoekmachines kreeg. Kwam GraphicsGenie onverwacht op mijn pad. Heb alles uit handen gegeven en zeer tevreden met het resultaat. Boven verwachting wisten ze precies wat ik voor website wilde hebben. Het is een prachtige website geworden!"

− Bianca Evers, Salon Warrig

"Goed en net resultaat in een zeer korte tijd."

− GJ Vlasman, Vlasman catering

"Gewoon een goed en helder product geleverd,met goede service en duidelijke uitleg en nazorg. Dat vinden wij van Westfrieshypotheekadvies belangrijk."

− Peter Visser, Westfries Hypotheekadvies

"Perfecte, mooie en overzichtelijke site."

− Tamara, Nagelsalon Rosenails

"De diensten van Graphicgenie zijn aan een ieder aan te bevelen. De kwaliteit die geleverd wordt is van een constant hoog niveau en dat met zeer korte tijdslijnen. Wij van zijn dan ook meer dan tevreden over de resultaten die zij hebben geleverd."

− Ivo Beernink, Financiele vraagstukken

"Toernooihockey.nl is erg tevreden over de geleverde diensten van GraphicGenie. Wat twee eerdere webservice organisaties niet in een jaar konden bouwen bouwen de mannen van GraphicGenie in slechts enkele maanden. Er staan nog wat projecten bij ons in de steigers en hiervoor zullen we dan ook zeker gebruik maken van de goede en snelle service van GraphicGenie! Een aanrader dus!"

− Jaap, Toernooi Hockey

"Graphicgenie levert goed werk, zijn altijd bereikbaar voor vragen en houden je te allen tijde op hoogte van alle mogelijkheden en updates rondom de website die je bij hen onderbrengt. "

− Naomi Sluys, Sweetsurprise Events

"Zeer prettige samenwerking met de jongens van GraphicGenie en het resultaat is prachtig. Daarnaast een top service, ze zijn altijd bereikbaar voor op of aanmerkingen en nemen direct actie op verzoeken. Absolute aanrader als u zoekt naar een moderne website en een zeer prettige behandeling tegen een verrassend betaalbare prijs. "

− Sjoerd, Game-on Accessoires

"Graphicgenie heeft voor mij een website plus webshop ontwikkeld. Ik heb onze samenwerking als zeer prettig ervaren. De mannen zijn professioneel, verstaan hun vak, luisteren naar de wensen van de klant en zijn servicegericht. Voor een professionele website voor een leuke prijs moet u dus bij Graphicgenie zijn!"

− Sandra Henselmans, Sandra's Marktwinkel

""Het team bestaat uit enthousiaste mensen met oog voor detail.
Ze passen zich goed aan aan de wensen van de klant en weten de klant ook te benaderen zoals dat gepast is voor die klant.
Zeer fijne samenwerking met een mooi resultaat""

− S van der waal, Slinkart Design

""Het is erg prettig dat er bedrijven zijn die doen wat zij beloven. De service is meer dan goed en voor de medewerkers van GraphicGenie lijkt niets te veel. Top website, top service en een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Wat ons betreft niets anders dan lof.
Stichting Doe Mee(r) Hengelo""

− Lourus Schrier, Stichting Doe Meer

"De mensen van GraphicGenie hebben voor ons een webshop neergezet met precies die uitstraling en techniek die wij voor ogen hadden. Een mooie vertaalslag van onze wensen dus! De gebruiksvriendelijkheid is voor zowel de bezoeker als voor ons als beheerder prima voor elkaar. Aanrader! "

− Albert Strating, Fudgepartners

"De heren van Graphic Genie hebben ons sinds dag 1 bijgestaan in onze bedrijfsuitingen. Websites en logo's zijn belangrijk voor ons als bedrijf. Het bepaalt een groot deel van ons imago en hoe klanten ons zien. We zijn blij met het pro actieve meedenken van Graphic Genie en hopen nog lang met ze te kunnen samenwerken. Events Holland is erg blij met ze!"

− Events Holland, Amsterdam for Groups

"GraphicGenie levert werk dat altijd aansluit bij onze wensen. De mensen van GraphicGenie doen wat ze beloven en hebben ons bedrijf naar een hoger plan gebracht."

− Rob van Loon, Events Holland

"Fantastisch team van websitebouwers die ik iedereen van harte kan aanbevelen. Ze maken mooie sites, staan altijd voor je klaar, prijs/kwaliteit meer dan prima! Groot voordeel is dat het geen groot commercieel bedrijf is, dus korte lijnen, flexibel, goedkoper. In deze tijd van toegevoegde waarde."

− Wendy, Puur Kroatie

"Graphicgenie maakt zijn belofte, zoals gedaan in een flyer, volledig waar. Snelle, klantvriendelijke en servicegerichte voorstellen en oplossingen. Goede uitleg bij een webdesign, zowel online als aan het bureau. En vooral ook: mooie ontwerpen! "

− Leen Spaans, Alkmaarse Geschiedenis

"Ik bedacht ineens ik wil een datingsite beginnen! Deze mensen hebben dat voor mij realistisch gemaakt, rekenen geen hoge prijzen. Iedereen die een bedrijfje wil beginnen zou ik aanraden om hier zaken mee te gaan doen!"

− Erica Wentink, No Fake Dating

"Een bedrijf wat goed luistert naar de wensen van zijn klanten, regelmatig vraagt of ze nog op het verwachtings- niveau zitten, denken mee en geven hun mening, voor mij de juiste werkwijze om tot een Top resultaat te komen. Bedankt mannen."

− Hans de Wiidt, Toptuinservice

"Als beginnende stichting hebben jullie ons giga geholpen aan een professionele website en een professioneel logo. Heel erg bedankt voor al jullie inzet en wij zijn trots op ons logo en op de website! "

− Stichting voor&door Hoorn, Voor en Door Hoorn

"Voor mijn profielwerkstuk (VWO) wilde ik mijn eigen logo ontwerpen. Ik ben een scholier dus ik wilde een mooi logo maar mijn financiële middelen waren bekend. Vanaf een tekening hebben ze mijn logo ontworpen waar ik heel tevreden over ben. Binnenkort ga ik mijn logo laten drukken op T-shirts. Ik had binnen twee weken mijn logo en als ik vragen had, kreeg ik een snelle reactie. Zeker aan te bevelen dus!"

− Suriën Bommel

"Snel gehandeld, goed geholpen, leuke ideeën, mooi eindresultaat en een top team."

− Nikki Fischer, Huiss

""Graphic Genie weet op treffende en creatieve wijze aan te sluiten bij de geventileerde gedachten en ideeën over een nieuwe website. De snelheid van handelen, de goede bereikbaarheid en de korte lijnen maken Graphic Genie daarbij voor mij tot een uitstekende samenwerkingspartner.
Jan de Bruyn""

− Jan de Bruyn, Advocatenkantoor de Bruyn