"Serieuze jongens met creatieve ideeen en goede overzichtelijke website met moderne extra’s. Wij krijgen regelmatig complimenten over onze website."

− Erik de Maijer

Waardering

90%

"Gewoon een goed en helder product geleverd,met goede service en duidelijke uitleg en nazorg. Dat vinden wij van Westfrieshypotheekadvies belangrijk."

− Peter Visser

Waardering

90%

"GraphicGenie levert werk dat altijd aansluit bij onze wensen. De mensen van GraphicGenie doen wat ze beloven en hebben ons bedrijf naar een hoger plan gebracht."

− Rob van Loon

Waardering

85%

"De diensten van Graphicgenie zijn aan een ieder aan te bevelen. De kwaliteit die geleverd wordt is van een constant hoog niveau en dat met zeer korte tijdslijnen. Wij van zijn dan ook meer dan tevreden over de resultaten die zij hebben geleverd."

− Ivo Beernink

Waardering

100%

"Na maanden zelf zitten ploeteren om een website te maken, die moeilijk een hoge notering in de zoekmachines kreeg. Kwam GraphicsGenie onverwacht op mijn pad. Heb alles uit handen gegeven en zeer tevreden met het resultaat. Boven verwachting wisten ze precies wat ik voor website wilde hebben. Het is een prachtige website geworden!"

− Bianca Evers

Waardering

90%

"Zeer prettige samenwerking met de jongens van GraphicGenie en het resultaat is prachtig. Daarnaast een top service, ze zijn altijd bereikbaar voor op of aanmerkingen en nemen direct actie op verzoeken. Absolute aanrader als u zoekt naar een moderne website en een zeer prettige behandeling tegen een verrassend betaalbare prijs. "

− Sjoerd

Waardering

100%

"Toernooihockey.nl is erg tevreden over de geleverde diensten van GraphicGenie. Wat twee eerdere webservice organisaties niet in een jaar konden bouwen bouwen de mannen van GraphicGenie in slechts enkele maanden. Er staan nog wat projecten bij ons in de steigers en hiervoor zullen we dan ook zeker gebruik maken van de goede en snelle service van GraphicGenie! Een aanrader dus!"

− Jaap

Waardering

90%