De diensten van GraphicGenie

GraphicGenie biedt bedrijven van elke omvang een betaalbare oplossing. Onze belangrijkste diensten zijn het ontwikkelen van websites, webshops en logo’s. Wat de wensen ook zijn, wij brengen ze tot leven met een professionele oplossing van hoge kwaliteit.

Website laten maken

Websites ontwikkelen wij in uw huisstijl, voorzien van de nieuwste technieken en ontwikkelingen, en op basis van WordPress. Uw website wordt geoptimaliseerd voor Google en is geheel responsive, zodat het er goed uit ziet op elk platform: telefoon, tablet en computer! Alle websites worden voorzien van Google Analytics, op deze manier kunt u uw bezoekers tot in detail analyseren.

Meer informatie

Webshop laten maken

Wij ontwikkelen professionele webshops op basis van WooCommerce: één van de snelste en veiligste webshop systemen op de markt. Een WooCommerce webshop gemaakt door GraphicGenie is responsive en geoptimaliseerd voor Google. Zo weet u zeker dat u geen bezoekers mist! Alle webshops worden voorzien van Google Analytics zodat u uw bezoekers tot in detail kunt analyseren.

Meer informatie

Logo en Huisstijl laten maken

Treed herkenbaar naar buiten: wij ontwerpen logo’s en huisstijlen die een indruk achterlaten! Onze grafische vormgevers ontwerpen logo’s en huisstijlen die perfect passen bij de uitstraling van uw onderneming. Tevens kunnen wij al het drukwerk verzorgen, hiervoor werken wij samen met drukkers die garant staan voor de beste kwaliteit.

Meer informatie

U weet wat u wilt wacht dan niet langer, wij staan voor u klaar Neem contact op